Unfold Desk - seng med skrivebord

Ny vare

Unfold desk er den funktionelle løsning til rummet med flere formål.

Uanset om det er børneværelsets gulvplads, der er udfordringen, kontoret, som også skal bruges til gæster eller stuen, der har brug for en rumdeler, er Unfold Desk en elegant løsning.

Når sengen er udfoldet, sænkes skrivebordet vandret ned, så du ikke behøver flytte PC, papirer og andet fra bordet. Inklusiv Bonell madras.

Flere detaljer

7 996,00 kr inkl. moms

-20%

9 995,00 kr inkl. moms

  • Levering til adressen 0 kr.
  • Inklusiv montering +1495 kr.

Yderligere information

Unfold Desk er fritstående og kan placeres op ad væg eller midt i rummet efter ønske. Skrivebordet har en arbejdsflade på 55 x 200 cm, så der er god plads til både mapper, papirer, børnenes skolesager og computer. Unfold Desk er i farven mørk ask og kan bestilles med 3 smarte baggrundsfarver.

Madrassen er Oeko-Tex certificeret med 130/m2 Bonell fjedre. Den er opbygget af flere lag og består blandt andet af naturlige kokosfibre, som modvirker svamp, har gode ventilationsegenskaber og er antiallergisk. Hårdhed: Medium. Det anbefales til alle vores madrasser at ligge en tynd rullemadras på toppen for at forlænge madrassens levetid.

Fakta om Unfold Desk:

Længde 216 cm

Højde 137 cm

Dybde 101 cm

Liggemål madras 90x200 cm

Højde på sengen 65 cm

Bordplade 55x200 cm højde 77 cm

Farve på møblet: Mørk ask

Baggrundsfarve: Violet, Orange eller grøn – vælges ved køb

Nyhed: Vi tilbyder opsætning og montering af din seng for 1495,- kr. Når vi leverer sengen, kører vores folk ikke før sengen er samlet, sat på plads og al emballage er fjernet – lige klar til brug.