Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for alle køb, som foretages hos TimberBed. Du skal være fyldt 18 år samt være myndig for at handle i shoppen – er du under 18 år eller ikke myndig, skal du have samtykke fra forældre eller værge.

 

Købsaftale

Din købsaftale gemmes af TimberBed til afvikling af købet. Salget af shoppens varer gennemføres kun i normale mængder og til eget privatforbrug, med mindre andet er aftalt.

Vi har mulighed for at lave elektronisk faktura til EAN-numre.

 

Oplysning om fortrydelsesret

Fortrydelsesretten ved handel på TimberBed følger dansk lov om Forbrugeraftaler. Du kan uden grund fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Når du har kontaktet TimberBed og lavet aftale om returnering, har du derefter 14 dage til at sende varen tilbage. Der skal altid vedlægges notat med navn, adresse, telefonnummer samt at returneringen drejer sig om fortrydelse. TimberBed skal informeres om fortrydelsen på mail eller telefon. Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, når varen er modtaget og det er kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Beløbet bliver tilbagebetalt til dit betalingskort eller din bankkonto. Retten til fortrydelse bortfalder hvis varen er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, som den blev modtaget. Du hæfter som kunde for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Herunder skal emballage være i gensalgbar stand, for at fortrydelsesretten gælder. Fortrydelsesretten bortfalder eller refunderingen nedsættes derfor, hvis du anvender varen eller hvis du undersøger den på en måde, som nedsætter varens salgsværdi. Alle udgifter til returnering af varer ved fortrydelse betales af kunden. Varer, der er beskadigede ved levering bør ikke modtages ved levering. Alternativt skal der tages skriftligt forbehold overfor fragtfører ved kvittering for modtagelse. Kontakt herefter TimberBed og aftal det videre forløb. Retur adresse: TimberBed, Gammel Munkegade 6B, 8000 Aarhus C.

Vi modtager ikke varer, der er sendt retur pr efterkrav.

 

Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler ved TimberBed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og efter aftale med os. Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Manglen må dermed ikke være opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis reklamationen er berettiget, ombytter eller reparerer vi varen. Ved ombytning refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger (den billigst mulige standardlevering). Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr mail eller brev til TimberBed. Ved reklamationer som følge af transport eller fejlproduktion, skal reklamationen altid foregå inden varen tages i brug. Sofaer, senge og andre trævarer, som har synlige skader, må således ikke samles og bruges inden TimberBed gøres opmærksom på reklamation. Samles varen inden der tages kontakt til TimberBed omkring en synlig fejl, frafalder reklamationsretten på disse. Bemærk! Vi modtager ikke returvarer, som er sendt pr. efterkrav eller lignende. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal kunne fremsende kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger. Beskadigede varer tages retur uden omkostninger for kunden. Henvendelse skal altid ske til TimberBed før returnering.

 

Priser og leveringsgebyrer

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms og fragt. Når du køber ved TimberBed indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. Vi har altid gratis fragt ved levering til fastlandet.

Kontakt os, hvis du ønsker at handle fra ikke bro-faste øer eller andre lande end Danmark.

 

Levering

TimberBed sender varerne til den angivne adresse, med mindre andet er aftalt. Den normale leveringstid er på 30 dage fra modtagelse af bestillingen, hvis ikke anden leveringstid er angivet. Leveringstid på sofaer kan være 4-6 uger. Der kan være udvidet leveringstid i perioder med helligdage og ferie. Leveringstiden kan være længere ved specialfremstillede produkter. Hvis en varer er i restordre eller udgået, og derfor ikke kan leveres, refunderes det fulde beløb til dit betalingskort.

Vi har altid gratis transport til fastlandet og ingen skjulte udgifter.

Senge og sofaer leveres oftest med fragtbil i weekenden.

Vores flinke chauffører hjælper med at bære senge og sofaer til levering i etageejendomme op.

Hvis der er bestilt montering, kører chaufføren ikke igen før møblet er samlet, sat på plads og emballagen er fjernet.

Det er muligt, at aftale levering med DHL i hverdagen, hvis der er behov for det (bemærk DHL leverer til kantsten).

Når varen er klar, bliver du kontaktet af TimberBed omkring den praktiske del af leveringen.

Bemærk: Mindre varer afsendes med GLS, som leverer mellem 8 og 16 i hverdagen.

Kontakt os inden bestilling, hvis du bor på en ikke bro-fast ø eller i udlandet.

 

Betaling

Betaling for varer hos TimberBed, foregår via betalingskort eller ved bankoverførsel (forudbetaling).  Det er desværre ikke muligt at betale kontant eller med check.

Dankort og internationale betalingskort: Ved betaling med Dankort hæves pengene, når varen er på vej til din adresse.

Bankoverførsel: Ved betaling via bankoverførsel, sender vi en mail, når din betaling er gennemført. Husk at skrive dit navn og gerne dit ordrenummer på bankoverførslen.

EAN-nummer: Ved betaling via EAN-nummer skal TimberBed kontaktes inden køb.

Vi har ikke adgang til oplysninger omkring dit betalingskort, og alle betalinger foregår krypteret. Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB. Vi tager ikke gebyr for betaling. Betaling via bankoverførsel kræver forudbetaling (Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen). I tilfælde af tvivl eller ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Bankforbindelse: Djurslands Bank konto 7268-0001105895

Dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Når du handler hos TimberBed har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail. Vi registrerer dine personoplysninger, så vi kan levere varerne til dig og følge dine ordrer. Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Det er kun os, som har adgang til dine oplysninger. Vi opbevarer og sender ikke kundeoplysninger krypteret. Dine oplysninger videregives ikke til andre og sælges ikke videre, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ifølge persondataloven har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod din registrering eller få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Vi glæder os til at handle med dig.

TimberBed

Gammel Munkegade 6B, 8000 Aarhus C.

Mail: kontakt@Timberbed.dk

Cvr 28047568