Om TimberBed

TimberBed forhandler senge og sofaer til konkurrencedygtige priser. Vi får alle vores varer produceret i EU, og er meget bevidste om kvalitet og sikkerhed. Mange af vores senge bliver produceret i god tysk kvalitet og vores møbler er godkendte og overholder de europæiske standarder. Vores produktion kommer fra bæredygtigt skovbrug og bearbejdes ud fra en grøn linje. Overfladebehandlet træ er lakeret med vandbaseret biolak.

Vores mission

Vores mission er at kunne levere praktiske og smarte løsninger til den moderne familie. Vi bestræber os på at kunne levere både kompakte løsninger til mindre rum, gode løsninger til den store familie og moderne design til den kvalitetsbevidste.

Hvem sidder bag skærmen

TimberBed har kontor i Aarhus. Vi har flere lagre rundt omkring i Europa og et stærkt team bag hele processen fra køb til levering. Af samme grund, er det ikke muligt at afhente varer på kontoret i Aarhus. Til gengæld har vi gratis fragt på alle leveringer. Har du spørgsmål til et af vores produkter eller din ordre, hjælper vores kundeservice gerne med information. Vi er ofte på telefonen, og skulle vi lige være optaget til anden side, er vi altid at træffe på mail og Facebook.

TimberBed holder til i Aarhus. Vores telefonnummer er 28 99 29 49. Vores mail er kontakt@timberbed.dk. Vores CVR nummer er 28047568. Vi afregner dansk moms.

Vi glæder os til at handle med dig.

Med venlig hilsen

Anika